Møt Scott Johansen

scott Møt Scott Johansen

Statsterrorisme med tilhørende rettighetsovergrep, vold og korrupsjon skjer hver dag i Norge. Men det skal helst dysses ned da det setter den venstreorienterte politikereliten i et dårlig lys.

SCOTT JOHANSEN kaller seg systemkritiker og kunne tenke seg å starte en motstandsorganisasjon mot staten.

– Det som driver meg til å kommentere, er at jeg ser galskapen i samfunnet. Aftenposten og Dagens Næringsliv har sperret meg fra å kommentere. Jeg tror det er fordi jeg kom med analyser som satt olje- og gassindustrien i et dårlig lys. Jeg kaller jo meg en systemkritiker, fordi jeg ser alt som er feil i vårt samfunn. Det har kommet til det punktet at jeg kunne tenke meg å mane til kamp mot systemet. Motstandsorganisasjonene fra krigen er blitt mitt forbilde, slik som «Gutta på Skauen».

Jeg ser for meg en gruppe med mennesker som tør å handle der andre er handlingslammet. Først og fremst ønsker jeg å hjelpe familier som er forfulgt av barnevernet, men også systemmotstandere som har falt i unåde hos stat- og kommuneforvaltiningen. Det jeg kunne sett for meg, var å hjelpe til med å smugle nordmenn til land hvor de kan søke politisk asyl. Grunnen til at jeg vil dette er den totale mangelen på rettssikkerhet når stat eller kommune er motpart, spesielt der de utdøver tvangsmakt.

http://www.vg.no/spesial/2015/nettkrigerne/?person=scott-johansen

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *